sinds 1960 op de goede weg

gebr beentjes

MISSIE

"Gebr. Beentjes GWW bv wil door, alert in te spelen op ontwikkelingen;  onderscheidend  te zijn in goed omgevingsmanagement en communicatie; het leveren van kwaliteit; uitgerust te zijn met het modernste materieel en met goed opgeleide vakmensen, de ingeslagen weg vanaf 1960 vervolgen om te werken naar tevreden opdrachtgevers en continuïteit in de grond- weg- en waterbouw."

KERNWAARDEN

Om deze missie te ondersteunen, werkt Gebr. Beentjes GWW met kernwaarden. Deze kernwaarden geven perfect weer waar Gebr. Beentjes GWW voor staat en wat we belangrijk vinden. Voor onze eigen medewerkers, maar natuurlijk ook voor u.

Slagvaardig

Door onze platte organisatie zijn wij flexibel en reageren snel op nieuwe ontwikkelingen.  Onze medewerkers en materieel zijn allround inzetbaar. Daar waar grond- weg en water elkaar ontmoeten zijn wij op zijn best. Dit alles geeft ons een grote voorsprong in slagvaardigheid.

Vakbekwaamheid

Door jarenlange praktijkervaring, opleiding en lange dienstverbanden  wordt onze vakbekwaamheid opgebouwd..

Betrouwbaar

Onder het motto; ”afspraak is afspraak”, kunt u op ons bouwen. De grote hoeveelheid aan gerealiseerde werken staan garant voor een betrouwbaar partner.

Professioneel

Door de ruime aanwezigheid van ervaring, kennis, kunde en kwaliteitsborging kunt u rekenen op een professionele aanpak.